Bouwmeester Groep

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

Omdat Bouwmeester ook in de toekomst wil fungeren als betrouwbare bouwpartner, hecht Bouwmeester grote waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Dit betekent dat wij naast het streven naar winst ook rekening houden met het effect van onze activiteiten op het milieu  en dat wij oog hebben voor de gevolgen en werkomstandigheden van mensen binnen en buiten (!) ons eigen bedrijf . Het doel is om een balans te vinden tussen people, planet en profit.Steeds vaker blijkt namelijk dat deze balans leidt tot betere resultaten voor zowel het bedrijf als de samenleving.

Binnen Bouwmeester is MVO vertaald in concrete acties

Wij steunen de CliniClowns door het verzamelen van gebruikte cartridges en toners. De opbrengst komt geheel ten goede van de CliniClowns en we zorgen er ook voor dat de cartridges en toners op de juiste manier worden afgevoerd. 

Verder hebben wij bijna alle materialen in opslag, omdat ons streven is te bevoorraden vanuit onze vestiging in Den Haag. De ervaring heeft geleerd dat het onze medewerkers meer tijd kost om materialen bij een leverancier te halen. . Bij bevoorraden vanaf onze opslag is er altijd toezicht, waardoor medewerkers sneller hun werk weer op kunnen pakken. Ook kunnen we voordeliger inkopen, omdat materialen geordend worden opgeslagen waardoor er minder afval van beschadigde producten is en door de centrale inkoop kunnen we de scherpste prijs bedingen.

Bouwmeester heeft het op de juiste manier scheiden en afvoeren van afval ook hoog in het vaandel staan. Wij zien er dan ook streng op toe dat zowel onze eigen medewerkers als de onderaannemers welke door ons zijn ingeleend zich aan de gemaakte afspraken houden.

Tenslotte hebben wij op het dak van ons bedrijf zonnepanelen geplaatst, waardoor we voor 75% in onze eigen energiebehoefte kunnen voorzien.

Ook wij nemen de richtlijnen van het RIVM serieus, zodat Covid-19 hopelijk snel verslagen zal zijn. Al onze medewerkers nemen de hygiene regels daarom zeer zorgvuldig in acht Meer informatie kunt u vinden op deze pagina.

Scroll naar top